De feestdagen naderen. Bent u van plan om een goede vakantie door te brengen met kamperen? Er zijn verschillende soorten campings in Saint-Malo. Het is dus moeilijk kiezen. Weet je waarom je deze stad zou moeten bezoeken? En wat zijn de activiteiten, en andere dingen die je kunt vinden op de camping in Saint-Malo?

WAAROM SAINT-MALO BEZOEKEN?

Saint-Malo is een populaire bestemming voor toeristen in Bretagne vanwege het prachtige landschap en het rijke culturele erfgoed. Het is gelegen in het hart van de Emerald Coast. Er zijn veel goede redenen om Saint-Malo te bezoeken en er te kamperen. In de eerste plaats kunt u historische plaatsen ontdekken zoals de stad van de zeerovers en het eilandje Grand Bé, een schiereiland dat te voet bereikbaar is, en ook de plaats van de graftombe van Chateaubriand. Ontdek bovendien de historische stad binnen de stadsmuren. Het is een prachtige vestingstad, voorgesteld op zijn rots, en omringd door wallen. Daarna kunt u genieten van het strand: beoefen een watersport, en duik op het strand van Bonsecours. Bovendien kunt u een groot getij bijwonen, en het aquarium bezoeken tijdens de camping in het domein van de huchetstad. Voor meer informatie over dit domein kunt u terecht op www.lavillehuchet.com. Ook is er de gastronomische specialiteit van deze streek: proef een bord oesters uit Cancale, en proef de traditionele boter.

WAT KUNT U VINDEN OP EEN CAMPING IN SAINT-MALO?

Op de camping in St Malo kunt u vele activiteiten en recreatiemogelijkheden vinden. Hier zijn enkele voorbeelden. Een openlucht waterpark en een overdekt zwembad: u kunt er verschillende vrijetijds- en sportfaciliteiten ontdekken. Bovendien is er een openlucht waterpark met een speelbad, glijbanen, animatie, en diensten om een heerlijke vakantie door te brengen op de camping. Een bar-snack, en meerdere diensten: u vindt verschillende restaurants op de camping. Er is een snackbar en een barservice. Er zijn ook verschillende diensten: verhuur van babyspullen, van Wifi tot baby-sitting, en kaartverkoop voor de verschillende activiteiten. De crêperie is op dit moment echter nog gesloten. Verschillende activiteiten in de buurt: u kunt profiteren van de bevoorrechte ligging van de Camping Domaine de la Ville Huchet. U kunt de Côtes-d'Armor ontdekken, en Ille-et-Vilaine. Er zijn ook nautische activiteiten in Saint-Malo, oesters proeven in Cancale, een wandeling naar de Cap Fréhel. Bovendien kunt u ook de baai van de Mont Saint-Michel oversteken. Veel vrijetijdsactiviteiten: op deze camping zijn er sportuitstapjes, toernooien, en veel activiteiten zoals de kinderclub, minigolf, kinderspelen.

HOE KIEST U EEN CAMPING IN SAINT-MALO?

Eerst en vooral moet u beslissen waar u op vakantie wilt gaan. Saint-Malo is een grote stad. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het domein van ville huchet. Er is een ruime keuze aan campings van 2 tot 5 sterren. U kunt de voorkeur geven aan een domein in het centrum van de stad, aan zee, of een domein in de buurt van een bezienswaardigheid. Kijk vervolgens naar de ligging, de kenmerken en de infrastructuur van de camping. U kunt de keuze maken op basis van uw budget en uw behoeften. Als u met z'n tweeën gaat, kunt u het beste een camping kiezen met een thalassotherapie- of balneoruimte. Als u uw vakantie met uw kinderen wilt doorbrengen, is het raadzaam een camping te kiezen met een waterpark en een speeltuin. En als u met jongeren of tieners op vakantie wilt, moet u een camping kiezen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en animatie. Beoordeel tenslotte de aangeboden diensten, de speelvoorzieningen en de accommodatie.