Leven onder gunstige omstandigheden is het belangrijkste van kamperen. Alle criteria van de installatie worden nageleefd door een professionele leverancier. Deze laatste vormt een gastvrij blok van voorzieningen, een strategische en veilige plaats die zo lang mogelijk wil blijven. Respecteer de camping charters volgens de volgende rubrieken:

DE KWALITEITEN VAN WELKOM

Atout Frankrijk Dit centrum is de enige dienst die het recht heeft sterren toe te kennen aan een campingdienst. De dienstverleners worden geclassificeerd op basis van de criteria van comfort en dienstverlening aan de klanten. Zo krijgen de dienstverleners om de vijf jaar een inspectie van de dienst ter plaatse. De kwalitatieve classificatie wordt bepaald door het aantal sterren, van 1 tot 5. Kwaliteit van het toerisme Het is een label dat door de staat wordt opgelegd met als doel het toeristische imago van de camping te verfraaien. Om uw camping voor te bereiden moet u de aanwezigheid van het label van de dienstverlener controleren. Dit campingcharter bevat alle criteria om aan de belangrijkste behoeften van de klanten te voldoen. Dit is een goede algemene ontvangst, een waakzaam en luisterend personeel, beheersing van verschillende talen, authentieke informatie, comfort en netheid van de uitrusting. Camping kwaliteit Om het campingcharter te onderschrijven, moet aan een aantal criteria worden voldaan om de campingkwaliteit te verkrijgen. Elke camping kan dit label aanvragen, maar er moeten wel vijf regels worden nageleefd: - het onthaal gesymboliseerd door gastvrijheid en vriendelijkheid - netheid en hygiëne - nauwkeurige informatie over de beschrijving van de apparatuur en de periodieke werking ervan - de ligging van het kampeerterrein dat aan de kalmte is toegewezen en een goed bewaakte veiligheid - het milieu te beschermen en tegelijkertijd de beste conservatoire conditie van de natuur toe te passen.

DE CONFORMITEIT VAN DE RUIMTE

Gîtes de France Het camping handvest van Gîtes de France wordt bepaald door het belang van ruime ontvangst en gezelligheid. De kwaliteit van de dienstverlening wordt om de vijf jaar geclassificeerd aan de hand van het aantal "épis", van 1 tot 5. Een camping Gîtes de France is een camping waar u leefbare en charmante ruimtes kunt verwachten, met alle voorzieningen om een mooi leven thuis te simuleren. Gîtes de France kunnen worden ingedeeld bij een "groene" camping, een "traditionele" camping, een "dorpscamping", een "boerderijcamping", of een camper- of caravanpark. Welkom op de boerderij Om het charter camping Bienvenue à la Ferme toegekend te krijgen, moeten de prestaties van de landbouwers de tevredenheid van zijn klanten volgens het leven geconditioneerd door de boerderij te voltooien. Het label zal worden opgedragen aan een landbouwer die de boerderijproducten levert, de opleiding op de boerderij, het plaatselijke voedsel, het geanimeerde bezoek aan de boerderij. Zo veel om de activiteiten te optimaliseren om deze beroemde titel van boerderij camping te winnen.

MILIEUBESCHERMING

Europese milieukeur Het is een collectief label van alle Europese landen, dat tot doel heeft de nadelen van het gebruik van producten en diensten voor het sanitaire milieu te bestuderen en te beperken. Om aan de milieukeur te voldoen, verbinden de dienstverleners en hun klanten zich ertoe het campinghandvest te respecteren en ons wezen in het algemeen te beschermen. Dit nodigt uit om te voldoen aan fabrikanten, consumentenbescherming vereniging of milieu. Groene Sleutel Dit label is het resultaat van een goede voorzorgsmaatregel om de groene wereld te beschermen in de aanpak van de leveranciers. In de lijn van duurzame ontwikkeling respecteren de aanbieders het campinghandvest. Dat wil zeggen dat alle dagelijkse gewoonten, zowel op de camping als in een plaats van volksvermaak, onderworpen zijn aan een voorwaarde van milieubehoud. Dit betekent dat de dienstverleners ook de plicht hebben deze groene filosofie met hun klanten te delen. Ter gelegenheid van kamperen, ademt men de frisse lucht in die euforie opwekt.